Kahve Falı Nasıl Bakılır

Kahve Falı Nasıl Bakılır

Kahve hazırlanırken içerisine katılan telve miktarına dikkat edilmelidir. Telve miktarı az veya çok olmamalıdır. Aksi halde olumsuz sonuçlar alınabilir. Fazla veya az katılan telve fincanda oluşacak şekillerin düzensiz olmasına neden olur. Yani istenilen sonuçlar alınmaz.

Kahve içilirken, fincanın tutulacak kısmı tabağın her aynı tarafına gelmelidir. Kahve içilirken dudağın deydiği yere dikkat edilmelidir çünkü hep aynı yerden içmek gerekmektedir.

Fal bakılmadan önce, fincan sonunda ne az nede fazla su bırakılmalıdır.

Kahve yapılan telvenin normale oranla biraz daha şekerli olması gerekmektedir.

Fincan kapatılmadan önce, tabak fincanın üstüne kapatılır ve daha sonra dilek tutulur. Fincan bir seferde ters çevirilir ve bırakılır. Dilek, fincan ters çevirilmeden önce tutulur. Fincan ters çevirmeden önce hafif bir şekilde sallanır. Unutulmaması gereken bir şeyde, tek bir fincan ile tek bir dilek tutulur.

Fal bakılmadan önce kesinlikle fincan dibinin soğuk olması gerekir. Aksi halde açılmamalıdır.

Fincan dibi soğuduktan sonra fal bakılır. Ama öncelikle fincan falına daha sonra tabak falına bakılır.

Fal bakma işlemi bittikten sonra kesinlikle fincan ve tabak ayrı yerlere konulmalıdır. Eğer üstüne kapatılırsa fal bozulur.

Kahve falı nasıl bakılır.

Fincan Falı

Fincan fala bakmadan önce hayali olarak 4 parçaya bölünüp bakılır. Parçalar, fincanın sapından başlayan hayali bir çizgi ekvator çizgisi ve kutup...

Fincan Falının Yorumlanması

Fincanın dibindeki ve kenarlardaki telve kalıntılarının renginin açık olması durumunda bazı isteklerin gerçekleşeneceğine yorumlanır...

Değişik Bir Kahve Falı

Fincan falı dediğimiz zaman birçok kişinin aklına kahve falı gelebilir. Fakat bu fal diğerlerinden farklı bir şekildedir. Farklı anlamları bulunur...